Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (7.43 secunde)
As putea spune, chiar excelenta, din moment ce s-a bucurat de cuvinte elogioase din partea unei personalitati ca premierul Ducatului Luxembourg, cel mai logenviv prim-ministru din Uniunea Europeana, Jean-Claude Juncker:
Conferinta de la Sibiu va fi condusa de presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Knud Bartels, printre participanti aflandu-se amiralul James Stavridis, comandantul Comandamentului Suprem Aliat din Europa (SACEUR), generalul Stephane Abrial, actualul comandant al Comandamentului Suprem Aliat pentru Transformare (SACT), precum si generalul Jean-Paul Palomeros, viitorul comandant al SACT.
Agenda primului-ministru include, joi, o intrevedere cu presedintele Frantei, Francois Hollande, precum si intalniri cu premierul Jean-Marc Ayrault si cu reprezentanti de la 16 din cele mai importante companii franceze.
Premierul Romaniei, Victor Ponta, se intalneste astazi cu presedintele Frantei Premierul Victor Ponta se afla la Paris, unde s-a intalnit cu presedintele francez Francois Hollande si cu primul-ministru Jean-Marc Ayrault, cu care a discutat despre aderarea Romaniei la Schengen.
Intrebat, in cadrul interviului, de presedintele Fundatiei Robert Schuman, Jean-Dominique Giuliani, daca poate oferi asigurari ca Romania "va fi un adevarat stat european care aplica statul de drept si regulile comune" din Uniunea Europeana, premierul Victor Ponta a declarat:
Valeriu Zgonea, a declarat, luni, in conferinta de presa comuna cu presedintele APCE, Jean-Claude Mignon, ca, impreuna cu liderul Senatului, Crin Antonescu, i-a adresat o invitatie si secretarului general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, de a veni luna viitoare la Bucuresti pentru a discuta cu privire la acest subiect, relateaza Mediafax.
Pozitia oficiala a Frantei, singura care poate face obiectul unor discutii serioase, este cea confirmata in prevederile Parteneriatului Strategic si a Foii de Parcurs, incheiate intre tarile noastre si semnate de catre cei doi Prim Ministi, domnii Victor Ponta si Jean-Marc Ayrault.
Daniel Barbu, Catalin Beciu, Radu Boroianu, Steluta Cataniciu, Petru Ehergartner, Gratiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Virgil Guran, Sorin Iliesiu, Nicu Marcu, Marius Mateescu, Nicolae Nasta, Ion Pargaru, Dam Paun, Ovidiu Silaghi, Mihai Stanisoara, Radu Stroe, Jean Turcan, Ioan Utiu.
Faptul ca presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a aprobat numirea eurodeputatei social democrate Corina Cretu in functia de Comisar este un semnal foarte clar ca in noua balanta a jocurilor de putere de la varfurile Uniunii Europene se practica o maniera mai supla, mai destinsa, mai echilibrata, in locul acerbei dictaturi a primatului politic, recte stricta apartenenta la PPE, prin care a excelat vechea garda a lui Barroso et comp.
Rationamentul atacurilor Opozitiei dambovitene are la baza doar obiectivul de a discredita nominalizarea Romaniei pentru functia de Comisar European, in fata liderului Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.
Enorm, in planul standardelor ridicate la care tara noastra vorbeste astazi in Comisia lui Jean-Claude Juncker. Si asa mai departe.
Ajunge sa reprezinte un mod de viata si chiar o miscare culturala, devenind o expresie a elegantei superioara aparentelor si a individualismului, ca stil de viata. La finele secolului XX, sociologul francez Jean Baudrillard revine asupra termenului, definindu-l ca pe "o forma estetica de nihilism".
ora 14.30 Un vot majoritar pentru 'Nu' la referendumul de duminica din Grecia va slabi in mod dramatic pozitia de negociere a Atenei, a avertizat vineri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, evitand sa spuna daca, in acest caz, creditorii internationali vor redeschide negocierile, transmit Reuters, DPA si AFP.
Iata ca promisiunile pe care Dacian Ciolos, fost comisar european, preluat direct de la cabinetul presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au ramas doar niste promisiuni si nimic mai mult.
Bogdan Tiberiu Iacob) Europarlamentarul ALDE Norica Nicoiai comenteaza, pentru Inpolitics, discursul rostit in PE de catre presedintele CE, Jean Claude Juncker, dar si dedesubtul vizitei lui Francois Hollande la Bucuresti, precum si falia tot mai vizibila intre interesele franco-germane si cele americane din tara noastra.
Stransoarea interioara a politicianului german, cu sanse mari sa-l urmeze pe Jean-Claude Juncker la sefia Comisiei Europene, il bantuie de mai multi ani atunci cand se refera la Romania.
Cu aceasta ocazie, Florin Stadiu se va intalni cu Jean Francois Donzier, directorul general al Oficiul International al Apei, Pascal Bertaud, directorul de ape din Ministerul Ecologiei si Dezvoltarii Durabile, Albert-Louis Roux, profesor la Academia Apei, reprezentantii agentiilor de ape Seine Normandy si Loire Bretagne.
Apetitul lor pentru pietele emergente nu era asa de mare cum este in prezent ", a declarat Jean-Marie Masse, director de operatiuni la International Finance Corporation (IFC), institutie care in 2003 a achizitionat 13,5% din actiunile BCR.
Asa cum rezulta dintr-o hotarire de CA a acestei asociatii, din iunie 2000, din conducere faceau parte Stefan Ilinca (presedinte CA), vicepresedintii Gheorghe Netoiu si Nicu Gheara, precum si membrii CA Constantin Ilinca, Ionel (Jean) Nitulescu, Angela Bujor, Danut Sendrea, Linga Nicolae si Petre Deselnicu.
Aceste tari au ajuns sa perceapa importanta pe care o au vizitatorii straini si au luat decizii strategice la cel mai inalt nivel pentru a profita de potentialul economic", este de parere presedintele WTTC, Jean-Claude Baumgarten.
google-analytics.com